Fotografering av min systers familj

Canon EF 50mm f4.0 ISO800
Canon EF-S 55-250mm 55mm f.5.6 ISO 3200
Canon EF-S 55-250mm 131mm f7.1 ISO 3200
...
Jag ber om ursäkt för att jag inte laggt upp något nytt förrän nu, anledningen är faktiskt den att jag inte haft något blogg sug på ett par dagar. Sen har jag också för fullt arbetat med att redigera bilderna från fotografering av min systers familj som vi tog under påsk firandet. Sen är det ju också så att jag har ett annat jobb också, jobbar nätter inom psykiatrin.

Det kommer

Jag vet att det var några dagar sen jag bloggade nu, och till dem som går in i förhoppningen att kunna läsa något nytt dagligen ber jag om ursäkt för. Men jag kan helt enkelt inte blogga varje dag, dels pga mitt arbete, sover ju bort större delen av dagarna eftersom jag jobbar natt. För det andra, jag har ibland inget att blogga om så då känner jag att det är onödigt att göra ett inlägg om ingenting. Men jag ska försöka blogga åtminstone varannan dag för att hålla en bra kontinuerlighet på mina inlägg. Sen idag är det planerat att jag ska fota en tjejkompis som kommer upp hit till Bollnäs för uppkörning. Så förhoppningsvis så kommer det lite nya porträtt foton innan helgen.

Bilder från påskhelgen!

131mm f5.0 ISO 1600
55mm f4.0 ISO 1600
96mm f5.0 ISO 200
79mm f4.5 ISO 800
250mm f5.6 ISO 800
55mm f4.0 ISO 100

Fullpackad helg... mer kommer!

Jag ber om ursäkt över att det varit tyst här ett par dagar, men det har varit ett par fullspäckade dagar med påsk med familjen osv. Det kommer komma ett riktigt inlägg i morgon. Kommer då även att lägga upp foton, från påskhelgen.

Långfredag

Det har förvisso gått över till Påskafton nu, men inlägget handlar om Ellens 6 årsdag i onsdags och sen gårdagen (Långfredag).
Ja som sagt Ellen fyllde 6 år i onsdags, så då åkte vi hem till min syster och fikade och födelsedagsbarnet själv fick en massa paket. Har själv ingen koll på vad hon fick förutom min present som var en hel barbiefamilj.
...
Igår nu då, Långfredag så sov jag hemma hos mina föräldrar när jag kom hem från jobbet så att mina föräldrar kunde åka och hämta Helen som kom hit till Bollnäs vid 11-tiden. Vi spenderade större dagen hemma hos mina föräldrar där vi blev bjudna på mat och så. Fick även se ett riktigt vårtecken, årets första fjäril.
...
Öppnade paket i stor oreda, precis som det ska vara.
Ellen när hon visar upp morbrors present.
Mor och dotter poserade tillsammans på soffan.
Årets första fjäril.
Fina blommor intill mina föräldrars fontänpool.
Påskris i motljus, det är ju ändå påsk.

Stora steg

Helgen närmar sig med stora kliv, har ett arbetspass inatt och sen är det helg. Jag är säker på att det kommer att bli en grym helg. Dels så kommer Helen upp och sen någon dag så träffs vi nästan hela familjen. Bara min älskade stora syster uppe i norr med familj som inte kommer vara med, men det är ju förståeligt. Vi kommer ju att ses i sommar istället när hon gifter sig, är verkligen glad för deras skull.
...
Igår då, jo då var det 6 års kalas. Min systerdotter Ellen blev en riktigt stor tjej och fyllde hela 6 år igår. Och av morbror fick hon ett sett med en hel barbie familj. Det kommer upp bilder från kalaset men det blir inte förrän i morgon, då jag lämnade kameran hemma hos mina föräldrar när jag åkte på jobbet inatt.
...
I morgon blir det att ladda kameran, tömma minneskorten och göra sig förberedd inför påskfirandet och fotograferingen av min systers familj. Har även lovat min mor att vi ska ta gruppfoto för att skicka ner till våra släktingar i söder.

Ängeln

Tisdag kväll och helgen och påsken närmar sig sakta men säkert. Det var ju tänkt att jag skulle ha en fotografering i morgon men den är tyvärr inställd pga att vädret ser ut att bli lite för tråkigt och att modellen har privata själ. Men vi ska ta det någon gång senare i framtiden, vi har pratat om att jag ska åka ner och hälsa på henne hemma i Stockholm.
I söndags så tog jag en promenad till jobbet och hade självklart kameran med mig i väskan, och tog några fina bilder bland annat på ängeln som är en staty utanför vårat sjukhus. Som lystes upp så fint i skymningen, sen på morgonen i måndags så gick jag även då hem från jobbet och tog min första motjlus bild på en liten stubbe som jag tyckte lystes upp fint.
I dag har jag varit hemma hos mina föräldrar och då passade jag på att göra en äppelpaj till kvällskaffet, det blev mysigt och otroligt gott.
...
250mm f5.6 ISO800
100mm f5.0 ISO100
50mm f1.8 ISO100

1 april

Undrar hur många som blivit lurade idag eller hur många som har lurat? Jag har gjort varken eller, tack och lov.
Men jag har inte gjort så himla mycket alls idag heller, eftersom jag har jobbhelg denna helg så sov jag idag... länge. Sen har jag börjat på och vårstädat lite hemma, ska väl blir riktigt rent och snyggt till påsken hade jag tänkt.
Har heller inte fotat nå i helgen, men som sagt jag har ju två fotograferingar kommande vecka så det ska bli riktigt roligt.
Ha en fortsatt trevlig första april!