Deltar i en tävling!

Jag deltar i en tävling som fotobloggaren Lina Flodin http://linafoto.blogg.se har, en tävling om att vinna en snygg kameraväska från Kelly Moore på fotobag.se. Jag räknar inte med att vinna då det är den första tävling jag deltar i, men kul att ställa upp och chansen finns ju alltid.
...
Sen nu när sommaren börjar komma så ska jag försöka att uppdatera bloggen oftare, var ju nästan två veckor sen sist nu. Och jag kan tala om att det kommer komma upp fler nya bilder snart, då jag för lite drygt en vecka sedan var och fotade min systerdotters ett års bilder.

En dag bland blommor och blad

...

 

...

 

...

 

...

 

...

Jag var häromdagen till vår lokala blomsterhandel och där passade jag på att fota lite inne i en avdelning dem kallar för Oasen. Där har dem en liten damm med skölpaddor, ett vattenfall och lite annat smått och gott. Väldigt fint och dessutom harmoniskt att gå omkring där. Bilderna jag lagt upp är på just sköldpaddorna, vattenfallet och en fin blomma som stod bredvid ett stort prydnadskepp.


Bilder från Barndagen ett evenemang av Svenska kyrkans unga

50mm f1.8 1/160 ISO 400

50mm f10 1/30 ISO 1600

74mm f4.5 1/6 ISO 800

50mm f2.8 1/640 ISO 100

50mm f1.8 1/4000 ISO 100

50mm f3.2 1/320 ISO 100

 


Nya bilder kommer snart!

Hej, ja nu har det gått lite mer än en vecka sedan jag uppdaterade här. Och jag måste skärpa till mig, bra nog. Men det har varit lite motigt på senaste tiden och har inte riktigt kunnat fokusera på rätt saker men det börjar gå åt rätt håll nu igen, så då ska jag även ta tag i och uppdatera bloggen oftare. Nu i helgen så har jag varit med Svenska kyrkans unga i Uppsala stift då dem hade ett evenemang som hette Barndagen. Ett evenemang för barn i åldrarna 0-14 ungefär. Jag har precis i nu läget börjat föra över alla (ca 1000) bilder på hårddisken innan arbetet med att sortera och redigera börjar. Men jag hoppas att kunna publicera de första bilderna här på bloggen innan helgen.