Linslusar!

Hittade bilder på två stycken linslusar. Ellen och Axel, mina syskonbarn.
...
Ellen
...
Axel

En kanon dag!

Gårdagen var helt fantastisk. Först så kom deklarationen och det visade sig att när skatteåtebäringen kommer, då blir det ett Canon EF 70-200mm f2.8 objektiv. Sen på eftermiddagen så blev det klart att jag har två stycken fotograferingar nästa vecka, det ska bli superkul.

Vår!

Hej alla, nu har jag äntligen fått ordning på det här med bilder så nu ska jag verkligen engagera mig mer i bloggen.
Jag vet att jag har varit lite oengagerad på ett tag, men det ska det bli ändring på nu.
...
I helgen så var jag i Uppsala och hälsade på Helen, och då på lördagskvällen tog vi en promenad och självklart fick kameran följa med. Här är några foton från promenaden.
...
...
Man började verkligen känna av att påsken närmar sig.

Äntligen!


Nu har jag fått hjälp med mitt problem och jag är oerhört tacksam för hjälpen jag fick. Nu kan jag börja blogga fullt ut... =)
Åh vad härligt det känns, är som att jag fått en nytändning i livet igen. Som om man hittade en mening med sig själv. Jag har liksom varit väldigt nere inombords med tanke på att jag kännt att jag inte fått utlopp med att visa de bilder jag fotar och fotat. Men nu ska här bli andra bullar. I och med det så lägger jag upp en bild här i detta inlägget som har rätt färg och allt är bra. Det är ett foto jag tog när jag gick lös på lite allmänna saker hemma hos mina föräldrar.
Mvh Anders

Måndag = ny vecka

På ett sätt är det skönt att det är ny vecka, för nu ska jag passa på att fota.
Kanske till o med få till en fotografering med någon, sjukt kul i så fall.
Idag har det inte blivit något av att fota i alla fall men det beror på att jag jobbar natt, så jag har sovit större delen av dagen. Men imorgon då ska jag ta mig ut och leka med kameran.
...
Senare ikväll ska jag lägga upp någon mer bild, men vad har jag inte funderat ut än. Kanske från då när jag gick lös hemma hos mina föräldrar nu senast jag var hemma hos dem.
Hörs vidare, Anders!

Ett inre sug...

Har faktiskt inte varit ute och fotat något på ett par dagar, men jag är så sjukt sugen på att ta en dag och bara vara ute och fota. Men jag får ta någon dag nu till veckan så man får utnytja suget. Har visserligen endel bilder, från det att jag gick lös hemma hos mina föräldrar, på ett av minneskorten som jag inte fixat till ännu. Men så fort dem är fixad så kommer jag att lägga upp några av dem.
Hälsas av Anders

Min första fotografering

Den 11e februari iår hade jag min första porträttfotografering med en tjejkompis som var söt nog och ställde upp som modell. Här är några utvalda bilder från fotograferingen, tar som sagt mer än gärna emot feedback.
...
...
...
...
...

Kalas!

Canon EF 50mm f1.8
Canon EF 50mm f1.8
Canon EF 50mm f1.8
Canon EF 50mm f1.8
...
I torsdags var jag hem till min syster för att fira min systerson Axel son fyllde 3 år då.
Det var ett väldigt trevligt kalas med massor av paket och tårta. Han hade dessutom bestämt att han skulle ha en Hello Kitty tårta, så mamma (min syster) bakade en sådan. Den blev jättegod.
...
Axels för övrigt favorit bland paketen, verkade vara en pruttkudde. Som alla skulle sitta på, utom Axel.
Men han fick så småningom prova den själv, då jag busade lite med honom och lade pruttkudden under Axels stolsdyna så han satte sig utan någon vetskap, han tyckte det var otroligt roligt.
...
Varma hälsningar Anders

Anders bloggar

Hej, för alla som förhoppningsvis kommer läsa det här som inte känner mig så heter jag Anders. Jag bor och kommer ifrån Bollnäs i södra Hälsingland. Jag jobbar inom vården, men på sidan av har och håller jag på och lär mig att bli fotograf då det är så fantastiskt roligt och fashinerande vad man kan fånga på bild. Men även det man kan förmedla i bilden, en känsla, en verklighet. I stort sett vad man vill.
...
Här på bloggen kommer jag att skriva om mitt fotograferande och min utveckling som fotograf.
Jag kommer att fokusera på områdena inom porträtt och natur, men kommer även att fota annat också som ni kommer att se. Jag tar gärna emot feedback på bilderna jag postar för att kunna utvecklas ännu mer.
...
Mvh Anders